28.05.2020 |
clicama

Ciutadans en contra que PSC i Podem de Mollet constitueixin una comissió bilateral

Ciutadans en contra que PSC i Podem de Mollet constitueixin una comissió bilateral

Ciutadans Mollet del Vallès (Cs) ha manifestat la seva oposició i indignació davant de la creació de la comissió de treball bilateral anunciada pel govern municipal de PSC amb el grup municipal Podem amb "la finalitat de treballar conjuntament entre les dues formacions, temes tan rellevants per a la ciutat i els seus veïns, com els pressupostos de 2020, ordenances municipals i la modificació del ROM ".

Iván Garrido, regidor portaveu de Cs Mollet, ha subratllat davant aquesta notícia que "el grup de treball anunciat pel govern municipal vulnera els drets i interessos de gran part dels molletans, en haver exclòs del diàleg a la resta de grups municipals, i per tant, als votants que representen". Per consegüent, a causa d'aquesta discriminació partidista, la comissió bilateral entre PSC i PODEM "no està legitimada per aconseguir conclusions equitatives i representatives de tots els habitants de Mollet".

El líder de la formació taronja, recorda que "per estudiar i debatre qualsevol assumpte de competència municipal existeix a més del ple, les comissions informatives i de seguiment formades per representant de cada grup polític". A més, ha assenyalat "que la majoria necessària per assolir acord en el ple és de 13 regidors, de manera que els acords d'aquesta comissió no tenen majoria suficient".

PSC i Podem han comunicat que "per responsabilitat política i ètica davant de la ciutadania cal prioritzar el diàleg", "ètica que, des  Cs considerem que difícilment podrà ser justa per a la ciutadania si s'aparta d'aquest diàleg a tots representants municipals" ha conclòs el portaveu de Cs.

Ciutadans en contra que PSC i Podem de Mollet constitueixin una comissió bilateral
comentaris