25.01.2020 |
clicama

El Cercle de Podem a Mollet convoca una assemblea per valorar el resultat de les eleccions de diumenge

Podem Mollet a l'acte de tancament de campanya
Podem Mollet a l'acte de tancament de campanya
El Cercle de Podem a Mollet convoca una assemblea per valorar el resultat de les eleccions de diumenge

El cercle de Podem a Mollet del Vallès ha convocat avui dijous (19 h) una assemblea oberta ciutadana per fer una anàlisi i valoració de les eleccions municipals del passat diumenge. Podem Mollet, que presentava Xavier Buzón, de cap de llista va obtenir 1.756 vots i es va convertir en la cinquena força local amb dos regidors en el nou consistori.


Aquest dimecres, Podem Mollet agraïa a les xarxes el vot dels ciutadans que van optar per la seva llista el diumenge i deixava veure que els resultats han estat per sota del que esperaven i ho atribueixen al fet que alguns dels seus votants es van “confondre” amb la papereta de Mollet en Comú. “Gràcies als 1.756 molletans que van confiar en Podem i gràcies als que la seva intenció era votar-nos però que es van confondre en escollir la papereta dels Comuns. Podem està a punt per seguir treballant i tirar endavant les propostes de millora de vida de la gent a Mollet”, deien.


Previsiblement a l’assemblea de Podem d’avui dijous, al marge dels resultats, també es valoraran les possibilitats que s’obren de cara a la sessió d’investidura del nou alcalde que està prevista pel pròxim 15 de juny. Ara Mollet ERC MES els ha llençat ja la proposta de sumar al costat de Mollet en Comú i Junts per Mollet per presentar un candidat alternatiu al de la força guanyadora a les eleccions, el PSC. Una negativa de Podem a aquest acord el faria inviable.

Comentarios