Viernes. 24.11.2017 |
El tiempo
Viernes. 24.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Centenars de persones es mobilitzen al Baix Vallès per demanar l'alliberament de Jordi Turull

Desenes de persones van esperar a Parets l'arribada de la dona del conseller cessat per donar-li suport personal

Moment de la protesta a Mollet
Moment de la protesta a Mollet
Centenars de persones es mobilitzen al Baix Vallès per demanar l'alliberament de Jordi Turull

Centenars de persones es van mobilitzar aquest dijous al Baix Vallès per demanar l'alliberament dels membres del Govern cessat, entre ells el veí de Parets, Jordi Turull. Les protestes convocades per la Crida per la Democràcia es van concentrar a Mollet i a Parets. A Mollet un grup de persones es van concentrar a les 19 hores davant de l'Ajuntament amb pancartes com "Llibertat presos polítics catalans", "Hola República" o "Mollet és República". A l'acte es va llegir un manifest i es van cantar Els Segadors. A la nit es va organitzar una cassolada.


Ahir mateix, la CUP de Mollet, una de les organitzacions participants en la protesta, va demanar des de les xarxes a l'Ajuntament de Mollet que no posi les llums de Nadal fins que els empresonats tornin a casa. Pensen que no hi ha "res a celebrar".


A Parets també desenes de persones van participar en una protesta pels carrers de la població. Posteriorment, i fins a la matinada, moltes persones entre elles el diputat al Congrés de Diputats i amic personal de Jordi Turull, el molletà Feliu Guillaumes, van esperar l'arribada de la seva esposa a casa seva. La muller de Turull arribava de Madrid i volien donar-li suport.

DNq-n2mXcAIFsge
La Crida per la Democràcia ha anunciat protestes. Avui mateix hi ha una nova convocatòria (19 h) als ajuntaments.

Comentarios