19.02.2020 |
clicama

Canviem Mollet votarà en contra dels pressupostos de 2019 si es porten al ple aquest novembre

Canviem Mollet votarà en contra dels pressupostos de 2019 si es porten al ple aquest novembre

El Grup Municipal de Canviem Mollet ha instat avui a l'equip de Govern del PSC a què ajorni l'aprovació del pressupost de 2019 fins al pròxim mes de desembre. Si aquests passen al ple de novembre, manifesta aquest grup en un comunicat, els seus set vots seran en contra.

La setmana passada el Govern de la ciutat va manifestar la seva intenció d'aprovar en el ple de novembre uns pressupostos municipals pel 2019 "socialment responsable; pensat per a tots els molletans i que buscarà el màxim consens amb la resta de grups municipals".

Amb aquests pressupostos per l'any 2019, l'equip de govern, explica, marca com a prioritats la reactivació econòmica i el foment de l'ocupació, la cooperació amb els agents socials i econòmics, les polítiques de convivència i civisme, la millora i el manteniment de l'espai públic i les polítiques d'accés a l'habitatge, en especial de lloguer.

Canviem Mollet denuncia que estant a dues setmanes del ple de novembre "no coneixen absolutament cap dada sobre la proposta del govern del PSC."

"Canviem Mollet – expliquen- no ha tingut accés a cap document ni informació, i només ha tingut coneixement, com la resta de la ciutadania, de la nota de premsa que va publicar l'equip de govern la setmana passada".

Tanmateix indiquen que des del 20 de setembre no hi ha hagut reunions de seguiment de les 50 propostes al pressupost 2018 que va fer Canviem, i per tant tampoc s'ha pogut actualitzar l'estat d'aquestes millores plantejades i aprovades.

Canviem Mollet diu que no dubta que la proposta de l'equip municipal s'elabora amb rigor, però pensa que per tal de fer-ho amb tot el rigor que precisa, "cal que hi hagi una participació i informació adequada i respectuosa amb els altres grups, i ara com ara això no hi és de cap manera".

Comentarios