20.04.2019 |
clicama

Canviem Mollet destinarà 1.500 euros a donar suport a entitats socials

canviem-mollet
canviem-mollet
Canviem Mollet destinarà 1.500 euros a donar suport a entitats socials

El Grup Municipal de Canviem Mollet destina enguany 1.500 euros per donar suport a les associacions i entitats de Mollet que tinguin bones iniciatives en diferents àmbits, com cultura, educació, feminisme, medi ambient, entre altres. Per adjudicar aquests diners va decidir organitzar un concurs obert a totes les entitats i associacions de Mollet. Aquest dimarts, el Grup Municipal va anunciar que ha decidit prorrogar el termini de presentació d'aquests projectes fins al dia 30 de setembre, data en la qual es recolliran tots els projectes presentats per entitats i associacions de la ciutat.

El motiu de la convocatòria d'aquest concurs és que el codi ètic aprovat per Canviem Mollet fixa un topall de salari a percebre per part dels regidors amb dedicació exclusiva al desenvolupament de feina política. En aquest sentit, els pagaments que els fa l'ajuntament superen aquesta xifra i va decidir entregar un total de 1.500 € per tal de contribuir "a la posada en marxa d'iniciatives, idees i projectes que desenvolupen aquests col·lectius, i a aportar en la tasca que diàriament i anònimament fan moltes persones a Mollet".

"Atès que el termini atorgat, amb els mesos d'estiu entremig, pot haver dificultat que entitats interessades els hagi mancat temps per preparar la documentació, des de Canviem Mollet, s'ha considerat oportú ampliar en 3 setmanes, per donar el màxim d'oportunitat", diuen des del grup municipal.

Comentarios