25.10.2020 |
clicama

Canviem Mollet demana més carrils bici

El grup municipal presenta 5 mocions al proper Ple que demanen incorporar més carrils bici a la ciutat, reduir els preus d’activitats d’oci com, que la bandera de l’arc de Sant Martí onegi als pals de l’Ajuntament en dia de l’orgull LGBT, més transparència en la gestió de l’Hospital i una modificació de l’ordre de copagament per a les persones amb discapacitat.
Canviem Mollet demana més carrils bici

Dilluns se celebra el Ple municipal del mes de maig i Canviem Mollet ha presentat 5 mocions. Una d’elles demana al Consistori que iniciï els tràmits perquè Mollet disposi d’un Pla per projectar un carril bici des del nucli urbà fins a les zones industrials de Mollet (polígons) i fins el Parc Natural de Gallecs.  CM demana que tots els grups municipals amb representació a l’Ajuntament, les associacions interessades i els clubs ciclistes del municipi col·laborin en l’elaboració d’aquest Pla amb l’objectiu que reculli les aportacions del màxim nombre d’usuaris. La moció també demana potenciar l’ús de la bicicleta amb campanyes de sensibilització.

 

 

III Pla d’Igualtat de Mollet


D’altra banda CM ha presentat propostes a l’esborrany del Pla d’Igualtat que elabora la Diputació per adaptar-lo als diversos municipis. Una de les reivindicacions de CM que no ha prosperat, és la recuperació del Consell de Dones perquè faci el seguiment d’aquest pla. Així doncs, serà una comissió específica la que avaluï l’afer.

Canviem Mollet demana més carrils bici
comentaris