27.01.2021 |

Bea Talegón visita Parets durant un vermut organitzat per Parets per la República

L'acte va ser presentat per Blanca Bragulat i va comptar amb la candidata Neus Jordà

L'acte va tenir lloc dissabte al parc la Linera
L'acte va tenir lloc dissabte al parc la Linera
Bea Talegón visita Parets durant un vermut organitzat per Parets per la República

Aquest dissabte, a les 12 h, el parc la Linera va acollir un vermut organitzat per Parets per la República-Junts per Catalunya de Parets. A l'acte va assistir la política i columnista Bea Talegón, qui havia d'ocupar el número tres de les llistes de Junts per Catalunya a les eleccions europees si la Junta Electoral impedia Clara Ponsatí ocupar aquest lloc. Tot i això, Ponsatí es va poder presentar i Talegón no forma part de la llista electoral del partit.


Abans de començar l'acte, la candidata de Parets per la República expressava la seva satisfacció per haver estat capaços d'explicar el projecte de partit en tan poc temps "ens feia una mica de por no poder explicar a la gent qui som, perquè ens vam presentar una mica més tard que la resta de formacions, però ho hem aconseguit" explicava Neus Jordà mentre la gent començava a ocupar les cadires situades davant d'on Blanca Bragulat, Bea Talegón i la mateixa Neus Jordà parlarien de república i de les propostes de Parets per la República, un partit que treballa per la república catalana "però des del municipalisme, és a dir, totes les nostres propostes són des de Parets i per a Parets. Amb els valors republicans però pensades per al nostre municipi" explicava Jordà, qui es mostrava disposada a treballar des de la política municipal.


L'acte va ser presentat per la dona de Jordi Turull, la també paretana Blanca Bragulat, qui va passar la paraula a Bea Talegón per fer un breu parlament en el qual es va emocionar recordant algunes paraules de Jordi Turull en veu de la seva dona. Seguidament, Neus Jordà va prendre el relleu en un acte on el públic podia intervenir gràcies a un micròfon sense cables per tal d'interactuar amb la convidada i la candidata de Parets per la República. L'acte va acabar amb un vermut per als assistents.

Bea Talegón visita Parets durant un vermut organitzat per Parets per la República
comentaris