06.06.2020 |
clicama

Ara Mollet ERC MES vol més complicitat amb el Baix Vallès

Els republicans proposen que la masia de Can Flequer es recuperi i sigui un espai autogestionat pels joves

Ara Mollet ERC MES vol més complicitat amb el Baix Vallès

Els republicans han entrat amb moltes ganes a la recta final de campanya. El dilluns el candidat d’Ara Mollet ERC MES Oriol López organitzava una compareixença davant dels mitjans amb l’alcalde de Martorelles, Marc Candela, en un lloc emblemàtic: el punt sobre el Besòs que separa Mollet d’aquesta població veïna. El dimarts era el torn d’explicar els projectes de Joventut i ho van fer a la masia de Can Flequer que la formació vol recuperar i reconvertir-lo en un espai autogestionat pel jovent local.


A sobre la passera del riu Besòs els dos candidats republicans van parlar de la necessitat de treballar conjuntament per recuperar l’espai de la llera, i convertir-la en una anella verda del Baix Vallès, però també d’apostar en el futur per mancomunar serveis.


D’entrada l’alcalde de Martorelles es va mostrar favorable a col·laborar amb Mollet en diferents aspectes de l’àmbit de la mobilitat. Volen que l’estació de Mollet-Sant Fost sigui més utilitzat pels veïns de Martorelles i els treballadors dels seus polígons industrials, però també vol millorar l’accés en transport públic dels veïns de Martorelles cap al centre de Mollet o equipaments comarcals com l’Hospital de la ciutat. Marc Candela va proposar, fins i tot, la creació d’algun servei de bicing o patinets elèctrics que afavorís la mobilitat entre els dos municipis. També es va parlar de millorar la col·laboració en l’àmbit de l’ocupació tot i que es va explicar que ja es treballa actualment en aquest camp de la mà d’EMFO.


Els republicans també posen sobre la taula mancomunar en el futur altres serveis com són la gestió de l’aigua o de les escombraries. Segons els candidats moltes d’aquestes propostes són fruit d’una trobada que van tenir les seccions locals d’Esquerra al Baix Vallès.
Oriol López va dir que fins ara la capitalitat de Mollet, en relació a les altres poblacions del Baix Vallès, ha esdevingut “tòxica” i que la seva formació aposta per un altre estil “inclusiu i mirant cara a cara a la resta de municipis”.

Ara Mollet ERC MES vol més complicitat amb el Baix Vallès
comentaris