02.06.2020 |
clicama

Ara Mollet ERC MES presenta la seva candidatura per les municipals

Ara Mollet ERC MES presenta la seva candidatura per les municipals

Ara Mollet ERC MES va presentar el passat divendres, al Mercat Vell, la seva candidatura per les eleccions municipals de 2019. L'acte va comptar amb la presència de l'adjunt a la presidència d'Esquerra Republicana i vicepresident i conseller d'economia, Pere Aragonès. A l'acte, que va omplir l'espai, també van intervenir el candidat a l'alcaldia Oriol López així com Marta Vilaret, que anirà de número dos i Manel Sostres, de MES, que serà el tres de la llista.


La principal novetat dels cinc primers llocs de la llista d'Ara Mollet ERC MES és la substitució de la fotògrafa Judith Vizcarra, que no continua, per l'estudiant Marina Planellas. L'actual regidor Josep Amaya també repeteix.


En les darreres setmanes, Ara Mollet ERC MES ha anat realitzant presentacions parcials de les novetats a la llista, com la de la incorporació paritària de la dona en una llista cremallera i l'entrada de diversos independents. Una de les protagonistes, la dirigent veïnal Isabel Padilla serà qui ocuparà la sisena posició – un regidor que els republicans volen sumar-, mentre que els següents seran Joan Alcarria, Txell Humbert, Sergio Suárez i Margarita Vergés.


De l'11 al 25: Francesc Pujol, Marta Baron, Juanma Gómez, Merche Martínez, Vicenç Compte, Mireia Olivs, Toni Valle, Núria Folch, Isaac Rovira, Lídia Iborra, Jordi Carro, Agnès Galdon, Oriol Bargalló, Carme Guarro i Jaume Vilaseca.

Ara Mollet ERC MES presenta la seva candidatura per les municipals
comentaris