24.09.2020 |
clicama

El 8 de juny obren amb cita prèvia més serveis municipals de Mollet

El 8 de juny obren amb cita prèvia més serveis municipals de Mollet

Segueix la reobertura progressiva de diferents serveis municipals de Mollet. A partir del dilluns, 8 de juny, quan està previst que la ciutat passi a la Fase 2, començarà l’atenció presencial, d’un altre seguit de serveis municipals. Concretament s’oferirà atenció directa al públic a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a l’Oficina d’Atenció al Consumidor (OMIC), a l’Oficina Local d’Habitatge i a l'Oficina d’Acollida.


També s'obriran els centres on estan ubicats els serveis socials municipals i el centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP).


Tots aquests serveis funcionaran amb cita prèvia, la qual es podrà demanar a partir d’aquest dimecres.
Les atencions presencials, expliquen des de l’Ajuntament, es fan amb les mesures de protecció adequades i per a l’accés de les persones usuàries serà obligatòria la mascareta. Es demana puntualitat per tal d’evitar aglomeracions a la sala d’espera i l’assistència només de la persona que hagi demanat cita.


Aquest dilluns 1 de juny ja s’ha reobert el Centre especial de Treball Taller Alborada i ja han començat a fer atencions presencials amb cita prèvia als serveis municipal d’inserció laboral (EMFO)i els serveis municipals d’emprenedoria (Mollet Hub). També ha començat a funcionar – encara que només per préstecs- la Biblioteca de Can Mulà.


L’Ajuntament de Mollet ha informat que aquesta setmana les entitats de la ciutat podran sol·licitar ja autorització per fer reunions als espais que tenen autoritzats als equipaments municipals. Les reunions es podran fer amb cita prèvia i amb un màxim de 10 persones i respectant les mesures de seguretat.


Tot i això recomanen fer ús de la seu electrònica a l’hora de presentar sol·licituds i estalviar-se així desplaçaments innecessaris.

El 8 de juny obren amb cita prèvia més serveis municipals de Mollet
comentaris