24.02.2020 |
clicama

300 persones es manifesten a Mollet en suport a la vaga general

300 persones es manifesten a Mollet en suport a la vaga general

Unes 300 persones s'han manifestat aquest matí pels carrers de Mollet en suport a la vaga general convocada avui pel sindicat Intersindical-CSC. A les 12 del migdia s'ha realitzat una concentració a la plaça de l'Ajuntament on s'ha fet lectura del Manifest unitari on es reclama, entre altres temes, el dret de l'autodeterminació i la llibertat "dels presos polítics i el lliure retorn dels exiliats". Posteriorment els manifestants han marxat per l'Avinguda Llibertat i el carrer Barcelona fins a la plaça Prat de la Riba. Els manifestants han cridat diversos eslògans en favor de la llibertat dels polítics catalans a la presó com "Llibertat presos polítics" o "els volem a casa".

Aquest ha estat l'acte més important de la vaga general que sembla que ha tingut escàs seguiment a la ciutat. Gairebé totes les empreses i la majoria de comerços de Mollet han obert les seves portes amb normalitat.

L'Ajuntament ha informat que els serveis mínims decretats per l'Ajuntament s'estan complint amb total normalitat i el seguiment de la vaga entre els treballadors del conjunt de serveis públics de la Ciutat ha estat entorn del 18%.

Tots els serveis municipals i el transport públic a la ciutat estan funcionant sense cap incidència. Així mateix, el Mercat Municipal ha obert les seves portes i les parades han obert amb plena normalitat.

vaga-genera2l

Comentarios