17.07.2019 |
clicama

120 persones intervenen en l'elaboració del programa electoral d'ARA Mollet ERC a les municipals

120 persones intervenen en l'elaboració del programa electoral d'ARA Mollet ERC a les municipals

El candidat a l'alcaldia de Mollet per Ara Mollet ERC, Oriol López i la regidora del grup municipal i membre de la direcció d'ERC, Marta Vilaret, van explicar aquest dilluns a La Marineta el procés que han posat en marxa per elaborar el programa electoral de les eleccions municipals del 2019. L'elaboració del mateix es va iniciar el passat mes de setembre per mitjà d'un procés participatiu en el qual intervenen unes 120 persones. Els republicans han repartit el programa en 12 àmbits i al capdavant de cadascun han col·locat un especialista d'aquesta matèria concreta que ha dirigit els debats.


L'1 de desembre tenen previst presentar aquest programa electoral ja finalitzat en un acte que es durà a terme a Can Gomà. En aquest acte, es va avançar, es presentaran els 12 "reptes" – un per cada àmbit programàtic- que es considera essencial dur a terme al proper mandat municipal.


D'altra banda l'Oriol López va explicar que a Mollet ERC ja té constituïdes un total de 7 seccions de barri, amb una mitjana de 10 militants o amics per secció, el que va qualificar d'èxit. Per valorar que Mollet és una de les primeres ciutats catalanes on ERC crea seccions de barri, la formació celebrarà un acte diumenge (12 h) al Parc de Can Borrell. L'acte polític comptarà amb la presència del conseller Chakir El Homrani, el portaveu del partit Sergi Sebrià, la diputada al Congrés Ana Surra i els regidors molletans Oriol López i Marta Vilaret.

Comentarios