06.06.2020 |
clicama

Oriol López anuncia que ja té 11 regidors compromesos amb un “govern de canvi”

Oriol López anuncia que ja té 11 regidors compromesos amb un “govern de canvi”

Ara Mollet ERC MES ha anunciat aquest dimecres que ja té el suport de Mollet en Comú i Junts per Mollet per propiciar un canvi a la ciutat. En paraules d’Oriol López, el seu candidat a l’alcaldia, “ja hi ha 11 regidors per un govern de canvi”. Aquesta conclusió seria el principal resultat de les converses que en els darrers dies el grup municipal d’Ara Mollet ERC MES ha realitzat amb tots els grups municipals, excepte Ciutadans i Podem. El dimarts també es va reunir amb el PSC tot i que el projecte plantejat per Ara Mollet és fer fora el PSC de l'alcaldia per mitjà de la suma dels seus sis regidors amb els quatre de Mollet en Comú, els dos de Podem i l’únic de Junts per Mollet. Tot i ja tenir aquests suports, a Oriol López li falten dos regidors – els de Podem o Ciutadans- per poder tenir la majoria absoluta necessària per ser alcalde. Si no suma aquests 13 regidors de suport, en el ple del dia 15 de juny qui serà escollit alcalde serà el candidat de la llista més votada, en aquest cas Josep Monràs, ja que el PSC va ser la força guanyadora i va obtenir el passat 26 de maig 10 regidors.


Segons va explicar López, que descarta l’acord amb Ciutadans, al marge de parlar amb Podem per poder sumar els seus dos regidors al “govern de canvi”, volen també mantenir una reunió conjunta a quatre bandes amb totes les forces que podrien formar part d’aquesta majoria.
Oriol López, en relació a les condicions que públicament ha plantejat Podem com a condició indispensable per donar suport a qualsevol força, ha dit que “no volem entrar en temes personals”, però que ells han reconegut sempre el grup municipal de Podem. “Amb Podem tenim moltes semblances”, també va comentar.


El candidat d’Ara Mollet ERC MES va reiterar que hi havia a la ciutat una majoria alternativa pel canvi, que havia sumat molts més vots que el PSC, i va manifestar el seu desig que “tots els grups que es van presentar com que volien un canvi estiguin a l’altura del moment”.

Oriol López anuncia que ja té 11 regidors compromesos amb un “govern de canvi”
comentaris