22.01.2021 |

Parets del Vallès registra 9 persones mortes per coronavirus

6 d'elles de la Residència Pedra Serrada i 3 usuaris del Centre de Dia del mateix equipament. Durant els darrers dies també s'han produït 3 morts per altres causes al municipi.

A Parets del Vallès s'han detectat 84 casos positius i 58 negatius, segons les proves efectuades fins al moment.

Ajuntament de Parets
Ajuntament de Parets
Parets del Vallès registra 9 persones mortes per coronavirus

Aquestes són les darreres dades oficials de persones afectades per la COVID-19, segons CAT Salut, donades a la darrera reunió de la Comissió de seguiment per l'afectació del Coronavirus a Parets del Vallès, amb l'assistència de representants de tots els grups municipals.

En aquests moments la Residència de Gent Gran a Parets del Vallès, Pedra Serrada, compta amb 51 persones i, s'han identificat 14 casos als quals se'ls ha practicat la prova i han donat positiu i 3 casos que resten a l'espera de la prova, però que presenten diferents símptomes compatibles amb la COVID-19.

D'altra banda, hi ha 10 persones de Parets ingressades a l'Hospital de Mollet i, dels 23 morts que s'han produït allà, 6 eren veïns de Parets. Ara per ara no es tenen dades oficials de les persones de Parets afectades que estan a l'Hospital de Granollers. La reunió de la Comissió de seguiment a l'Ajuntament de Parets ha informat que, a partir d'avui, es redueix encara més l'activitat al consistori, s'han paralitzat totes les obres, i només queden els serveis essencials imprescindibles.

Aquest cap de setmana, la Policia Local de Parets ha detingut dos joves veïns del municipi per l'incompliment del Reial decret d'alarma per la pandèmia del Coronavirus COVID-19. Les detencions s'han produït per estar reiteradament a la via pública sense causa justificada. Un dels detinguts tenia fins a cinc expedients sancionadors oberts per la mateixa causa. Els joves van ser traslladats a les dependències dels Mossos d'Esquadra i dilluns van passar a disposició judicial. Els agents també van procedir a la confiscació de diferent material sanitari, principalment mascaretes homologades, que uns establiments dedicats a l'alimentació i no autoritzats per a la seva comercialització, havien posat a la venda a un preu fins a cinc vegades superior al preu de venda habitual. Atesa l'actual crisi sanitària, les mascaretes són considerades un producte sanitari de primera necessitat. Totes les unitats han estat lliurades a la Residència Pedra Serrada, al CAP Parets, i a diferents centres sanitaris. Als establiments infractors se les ha imposat una multa per incompliment del Reial Decret d'alarma i per un presumpte delicte de vulneració de la Llei de protecció de les persones consumidores.

 

 

Parets del Vallès registra 9 persones mortes per coronavirus
comentaris