22.01.2021 |

L'Hostal Can Parera de Parets del Vallès cedeix 10 llits a l'Hospital General de Granollers

El Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental ha gestionat la cessió de 100 llits amb els establiments hotelers de la comarca
Els germans Parera
Els germans Parera
L'Hostal Can Parera de Parets del Vallès cedeix 10 llits a l'Hospital General de Granollers

Un dels establiments que han cedit llits ha estat, l'Hostal Can Parera de Parets del Vallès, que han lliurat la totalitat dels seus llits, 10 i que ja es troben a l'hospital per acollir malalts menys greus de coronavirus que ho necessiten. L'Hospital de Granollers ha habilitat la cafeteria del centre hospitalari, com una improvisada sala amb 100 llits que establiments agremiats al Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental d'allotjament i empreses col·laboradores han cedit ràpidament com a resposta davant la demanda per poder afrontar l'actual situació. En tan sols unes hores han assolit l'objectiu gràcies a l'aportació de llits de: l'Hostal Can Parera de Parets del Vallès, Pensión Galícia, Hotel Can Campa, Hotel Ciutat de Granollers, Hotel Iris i l'Hotel Granollers. 

El Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental vol agrair que en moments difícils es requereix un esforç conjunt en pro del bé comú i, com no podia ser d'altra manera, el sector està demostrant estar a l'altura del repte que se'ls ha plantejat. Des d'aquest dimecres hotels, hostals i pensions de la comarca i empreses col·laboradores del Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental han cedit llits i matalassos a l'hospital de Granollers perquè els puguin utilitzar els diversos infectats pel coronavirus. 
La Rosa Parera, que regenta al costat dels seus dos germans, el conegut restaurant Can Parera i l'Hostal Can Parera, parlava de la situació actual del seu negoci, tancats des de fa dues setmanes. "Hem hagut de fer un ERTO als 5 treballadors que tenim a la plantilla, volem que la situació millori, perquè per a nosaltres el més important és l'equip humà que treballa a Can Parera".

 

L'Hostal Can Parera de Parets del Vallès cedeix 10 llits a l'Hospital General de Granollers
comentaris