04.04.2020 |

Un cas positiu a la residència de gent gran Pedra Serrada, de Parets del Vallès.

La dona afectada és veïna de Lliçà d'Amunt, usuària del centre de dia
Un cas positiu a la residència de gent gran Pedra Serrada, de Parets del Vallès.

Com a mesures preventives, i per indicació del Servei d'Epidemiologia de Catalunya, s'ha tancat el centre de dia Pedra Serrada fins a nou avís i s'han restringit les visites a la resta d'usuaris de la residència.

La comissió de seguiment del Coronavirus, formada per membres del govern de Parets, ha decidit tancar els següents equipaments municipals com a mesura de prevenció i protecció: Escola Municipal de Música, Escola de la Natura, Teatre Can Rajoler, Centre Obert i els tres casals de gent gran, tot i que es manté el servei de menjar a domicili i el servei de menjador social.
La Comissió de seguiment del Coronavirus també ha decidit suspendre activitats programades pels pròxims dies, com a mesura cautelar i de prevenció com; l'espectacle de diumenge de la companyia Malaguilla, els cursets dirigits de natació, les hores del conte a les biblioteques, la xerrada sobre seguretat viària, el taller formatiu de les farmàcies, el sopar de dones, els tallers del casal de Joves Cal jardiner.

Totes les activitats de les escoles esportives queden ajornades així com la resta d'activitats amb presència de nens i nenes d'escoles diferents. La piscina municipal romandrà oberta tot i que no es faran les activitats extraescolars. Els mercats municipals no queden afectats per aquestes cancel·lacions i continuen en actiu dins del seu horari establert.

El departament de Comunicació de l'Ajuntament de Parets insisteix a seguir les informacions i actualitzacions mitjançant fonts fiables i canals oficials i desconfiar de les informacions, rumors o missatges que arriben sense contrastar.

Aquesta informació es troba en constant revisió i els canals de comunicació oficials de l'Ajuntament continuaran oferint les actualitzacions que pugui haver-hi respecte del Coronavirus.

Comentarios