29.01.2020 |

16 bars i restaurants participen aquest 2019 al 'Parets D Tapes' del 8 al 24 de novembre

La ruta gastronòmica de Parets dóna opció d'anar, tastar i guanyar atractius premis. Tapa amb quinto o refresc per 2,5€

Presentació edició 2019 del Parets D-Tapes
Presentació edició 2019 del Parets D-Tapes
16 bars i restaurants participen aquest 2019 al 'Parets D Tapes' del 8 al 24 de novembre

Arriba una nova edició de la ruta gastronòmica, 'Parets D Tapes'. Enguany, 16 bars i restaurants formen part d'aquesta proposta que amb cada edició està consolidant la participació d'establiments de restauració de Parets del Vallès. Es podrà gaudir de les 16 variades tapes originals del 8 i 24 de novembre.
Per participar-hi, caldrà visitar un o més dels establiments proposats en la ruta, emplenar la butlleta i, un cop segellada, dipositar-la a qualsevol dels restaurants que hi participen o a les oficines de l'Ajuntament (OAC), plaça de la Vila, 1 o a l'Oficina de l'SLOP, carrer Major, 1. Només es pot presentar 1 butlleta per persona. Participar del 'Parets D Tapes' tindrà premi:
- 2 entrades per al Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya, a sortejar entre les persones que hagin completat el 100% dels segells.
- 2 entrades per a 2 espectacles al Teatre Can Rajoler a sortejar entre les persones que hagin completat el 50% dels segells.
- Un sopar per a dues persones en qualsevol dels establiments participants en el Parets D Tapes, a sortejar entre les persones que presentin almenys el segell d'un establiment.
Els vots dels participants tindran premi i triar la tapa més popular també. Ja que el restaurant amb la tapa més votada rebrà el reconeixement de Tapa més popular de 2019. Aquest reconeixement s'obtindrà mitjançant els vots de les persones que participin, que han d'indicar a la butlleta el número que correspon a la tapa que més els ha agradat. Per tal que la votació sigui vàlida, la butlleta ha de tenir més d'un segell dels establiments participants.

Comentarios