22.11.2019 |

Ventana al sur recapta 400 euros per a Mollet contra el càncer

El primer festival benèfic del programa de Ràdio Mollet se celebra dissabte al Teatre Can Gomà amb una vuitantena d'assistents

Un dels moments del festival solidari
Un dels moments del festival solidari
Ventana al sur recapta 400 euros per a Mollet contra el càncer

Ventana al sur, programa de Ràdio Mollet, ha recaptat 400 euros durant el seu primer festival benèfic, que ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda al Teatre Municipal de Can Gomà. Els diners recaptats aniran destinats a l’entitat Mollet contra el càncer.

El festival ha estat una idea dels presentadors del programa de l’emissora local, Jero García i Loli Soria, que també van ser els encarregats de presentar l’acte. Al llarg de gairebé quatre hores, la vuitantena d’assistents, que van fer una donació de 5 euros per entrada, van gaudir de la música de cobla amb les actuacions d’una desena d’artistes, entre aquests hi havia el Cuadro del Baile Rincón del Arte, Cristóbal del Marquesado, Karol Luque, Susana González, Juan Manuel Caro, Maria Pérez, Clemente, Juan Gallardo, Con Aires del Sur, Daniel Cros, Paqui Jarque, Manuel Fernández, Erox Magic i els mateixos presentadors.

Comentarios