14.07.2020 |

Parets vol crear una Taula de Treball per combatre el canvi climàtic

Estarà formada per persones a títol individual que estiguin interessades, entitats, associacions, la regidoria de Medi ambient i l'Escola de la Natura. 

Escola de la Natura de Parets del Vallès
Escola de la Natura de Parets del Vallès
Parets vol crear una Taula de Treball per combatre el canvi climàtic

L'Ajuntament de Parets ha aprovat, en el darrer Ple municipal, una moció presentada per Sumem Esquerres a Parets en què demanen que es reconegui que el planeta es troba en greu perill. La Junta de Portaveus de Parets ha acordat, per aquests motius, establir els compromisos polítics, normatives i recursos necessaris per garantir reduccions de gasos d'efecte hivernacle del 50% en les emissions de CO₂ respecte a les preindustrials abans del 2030 i arribar al balanç net zero no més tard de 2040. A més, ha acordat abandonar els combustibles fòssils i apostar per una energia 100% renovable de manera urgent i prioritària i avançar, entre d'altres, a una economia local i de proximitat que impulsi la sobirania alimentària, silvicultura, agricultura i ramaderia ecològica i de proximitat.
En aquesta línia l'Ajuntament vol crear una Taula de Treball per combatre el canvi climàtic, Taula en la qual seran benvingudes totes aquelles persones que tinguin interès o inquietud pel tema, estarà formada per persones a títol individual, entitats, associacions, la regidoria de Medi ambient i l'Escola de la Natura. El consistori es compromet a portar a terme campanyes informatives relatives a què pot fer cada persona per contribuir a aturar el canvi climàtic, i estudiar la transformació dels equipaments municipals en espais sostenibles, com dotar els edificis públics d’energia fotovoltàica.. 

Les persones interessades a formar part de la Taula de Treball per combatre el canvi climàtic, poden deixar les seves dades a l'Escola de la Natura: Carrer Galende, 12 de Parets, Telèfon: 935621794.

Parets vol crear una Taula de Treball per combatre el canvi climàtic
comentaris