10.08.2020 |

Es posa en marxa el projecte 'Parets amb Flors'

La iniciativa vol fomentar la unió de la població mitjançant la creació d'espais verds

Es posa en marxa el projecte 'Parets amb Flors'

Parets amb flors té per objectiu utilitzar la jardineria com a nexe d'unió entre la població i, alhora, treballar per la transformació dels carrers i espais verds del municipi. Per fer-ho, es duran a terme xerrades a càrrec d'especialistes en aquest àmbit, sessions formatives i tallers.

Parets amb flors és un projecte que vol crear un espai de jardineria social per facilitar la unió entre la població que podrà col·laborar en equip en diferents espais per tal de tornar Parets un espai de flors i natura. Un dels espais destacats del projecte serà una zona situada al costat del nou parc Sot d'en Barriques, on es realitzarà la formació a les persones participants i on començaran a conrear plantes acompanyats de les recomanacions dels tècnics de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Parets.

Dilluns 10 de juny, a les 17 hores en el Casal de Ca n'Oms, i a les 18.30 hores en el Casal Asoveen, es donarà a conèixer la manera en què els ciutadans podran participar en el nou projecte social i mediambiental que vol transformar els carrers i espais verds del municipi.

Es posa en marxa el projecte 'Parets amb Flors'
comentaris