Jueves. 23.11.2017 |
El tiempo
Jueves. 23.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Els Castellers de Mollet s'acomiaden de l'estiu amb una Festa Holi

Explosió de color. El Parc de Can Mulà s'ha omplert de pols multicolor durant la Festa Holi d'aquest dissabte a la tarda organitzada pels Castellers de Mollet. Una activitat que s'emmarca dins de la quarantena d'actes programats per la colla per commemorar els seus 25 anys d'història.

Festa Holi dels Castellers de Mollet
Festa Holi dels Castellers de Mollet
Els Castellers de Mollet s'acomiaden de l'estiu amb una Festa Holi

Agraden a petits i grans. Les Festes Holi són cada cop més populars al Baix Vallès. Es tracta d'una activitat inspirada en una antiga festa religiosa hindú i consisteix bàsicament a llençar-se pigments de colors. El lloc escollit pels Castellers de Mollet per celebrar aquesta festa per dir adéu a l'estiu ha estat el Parc de Can Mulà. A dalt de l'escenari ballarines de Bollywood animaven la festa. I a baix, desenes de famílies gaudien de la proposta dels Castellers. Després de més de dues hores de festa multicolor els participants de la Holi no podien amagar on havien passat la tarda de dissabte.

Els castellers de Mollet continuaran aquest mes de setembre dinamitzant la vida cultural de la ciutat i el pròxim dia 17 a les 12 del migdia es podrà tornar a veure en acció als de la camisa verd claret en el marc de la Fira d'Artesans.

 

holicastellers2

Comentarios