14.10.2019 |

Tot a punt per a la Festa Major de Parets

Els actes començaran divendres a la tarda i s'allargaran fins a la matinada de dilluns

Els Hotel Cochambre tancaran la Festa Major el dilluns a la nit
Els Hotel Cochambre tancaran la Festa Major el dilluns a la nit
Tot a punt per a la Festa Major de Parets

El divendres comença la Festa Major de Parets, ho farà oficialment a les 19.15 h quan s'iniciï el pregó municipal a càrrec del Consell d'Infants del Municipi. El mateix dia, a les 22 h, començarà la tradicional Festa de la Pedra del Diable a la plaça de la Vila, on podrem tornar a veure representada la història d'amor dels gegants de Parets. El mateix dia es podrà gaudir, durant tota la nit, de la Nit de Teatre al Carrer amb representacions d'arts escèniques fetes a l'aire lliure. Aquesta activitat tindrà lloc durant tota la tarda i nit a la plaça de la Vila, a la Linera i al carrer la Fàbrica.

Ja el dissabte es podrà gaudir d'un tobogan gegant al carrer Monistrol, de l'Orquestra La Nova Blanes a les 20.15 h a la plaça de la Vila i de l'esperat concert d'Apache, que tornaran a oferir versions de rock durant tota la nit, a partir de les 23.15 h, a la Linera. Un cop acabin, pujaran a l'escenari La Banda del Coche Rojo amb música i humor.

El diumenge de Festa Major tindrà com a protagonistes un torneig de futbolí i exhibició castellera, una audició de sardanes de la Cobla Sant Jordi i, a la plaça de la Vila, a les 23 h, el concert d'Illa Carolina.

El penúltim dia de Festa Major acabarà amb el Vaparir Tour de Ràdio Flaixbac a la Linera i la final del Talent Parets a la plaça de la Vila a les 23.15 h.

El dilluns 30 de juliol la Festa Major de Parets s'acabarà amb un Holi Fest a les 19.15 a la Linera, el castell de focs i música; l'Orquestra Maravella a la plaça de la Vila, i els Hotel Cochambre tancant la nit al parc la Linera.

Comentarios