19.03.2019 |
clicama

Tot a punt per a la Festa Major de Martorelles

La festa grossa del municipi arrenca aquest cap de setmana amb moltes novetats. Més participació de les entitats socioculturals, més ambientació dels carrers i més actes, alguns d'ells s'organitzaran per primer cop a Martorelles. Sense oblidar però, les propostes més tradicionals i consolidades com els concerts de l'Escenari Jove.

Imatge del cartell gunyador de la Festa Major de Martorelles
Imatge del cartell gunyador de la Festa Major de Martorelles
Tot a punt per a la Festa Major de Martorelles

Com ja va succeir l'any passat, aquest 2017 la Festa Major de Martorelles s'allargarà durant dos caps de setmana consecutius per poder encabir tots els actes. Així, aquest dissabte i diumenge, 2 i 3 de setembre, l'agenda cultural de la població arriba carregada d'activitats. A més, les entitats socioculturals del municipi fan un pas endavant amb la programació de més actes per aquests dies de festa. La Festa continuarà el segon cap de setmana de setembre, concretament del 7 al 11.

Activitats 2 i 3 de setembre
La primera activitat d'aquest cap de setmana serà una Trobada de Motos Antigues el dissabte a les 10 del matí a l'Era de Carrencà. Després arribarà una altra novetat d'enguany, un Masterxef Infantil a les 12 del migdia al pati de la Masia de Carrencà. Un acte organitzat per la Unión Cultural Andaluza i els Gegants de Martorelles. El mateix dissabte se celebrarà la Baixada de Carretons, que alhora serà prova puntuable al Campionat d'Inèrcia de Catalunya. A la nit, la Joventut Sardanista celebrarà el seu XXXIX Aplec de la Sardana amb la tradicional Botifarrada Popular. Serà a les 21 hores davant de l'Envelat de Carrencà. Les Colles faran a les 21.30 la prova Atrapa la Bandera a la Plaça El·líptica. L'endemà, diumenge 3 de setembre, tindrà lloc la Trobada Gegantera. Enguany les colles de gegants convidades són de Parets, Ripollet i Reus. 

14203345_1189544557770566_7110516354676610632_n

La Festa Major lluirà més que mai
Per donar color a la Festa Major de Martorelles l'ajuntament vol que els balcons i finestres de totes les cases llueixin la bandera oficial del municipi. Per això, el consistori repartirà una bandera a totes les entitats, i els ciutadans que vulguin aconseguir-ne una, podran comprar-la a les Oficines d'Atenció a la Ciutadania a partir de l'1 de setembre, o al Punt d'Informació de Carrencà durant els dies de la festa.

balco

Més novetats destacades de la Festa
Enguany, la festa grossa del municipi presenta algunes novetats destacades entre la seva programació. Per exemple, una Festa Holi Dolly, el dilluns 11 de setembre a les 19.30 hores a la plaça El·líptica. En aquest acte l'escola de dansa Pas a Pas col·laborarà fent dues masterclass de bollywood. A més, els organitzadors incorporen una activitat molt popular entre la canalla, un gran tobogan aquàtic de més de 100 metres per llençar-se amb flotador. Tindrà lloc el diumenge 10 de setembre a les 11 del matí al carrer de Joan Maragall.

L'envelat, punt neuràlgic de la Festa
L'envelat continuarà acollint grans espectacles de música i teatre. Pel seu escenari passaran Els pescadors de l'Escala amb un ampli repertori d'Havaneres, el concert dels 80 Principales, l'espectacle The Incredible Box de la companyia de teatre La Tal o el tradicional concert de l'Orquestra Selvatana.

big11

Comentarios