08.03.2021 |
clicama

El Parc de Can Mulà acollirà les nits musicals de la Festa Major de Mollet

La festa de la música dels 80
La festa de la música dels 80
El Parc de Can Mulà acollirà les nits musicals de la Festa Major de Mollet

Un any més la música omplirà els dies i les nits de Festa Major. El parc de Can Mulà tornarà a ser l'escenari jove. Divendres serà la MiT (nit de Morats i Torrats) amb el grup local El Ventilador i, tot seguit, Pepet i Marieta.
La banda Hotel Cochambre tornarà a Mollet, aquest any, en dissabte. Mentre que diumenge serà nit de dj's, amb la voluntat de recrear una macro discoteca, i dilluns de versions amb l'espectacle "Los 80 Principales". Dimarts, tancaran la Festa Major els Dr. Calypsoprecedits pel mític grup local Murphies. L'Envelat acollirà els balls d'orquestra i el Museu Abelló actuacions musicals més intimistes.

dr-calypso

Dr. Calypso i The Murphies

La veterana banda de Ska Dr. Calypso serà el plat fort de les actuacions musicals de la Festa Major de Mollet. Els barcelonins estan actualment de gira per acomiadar-se de l'escenari i seran la darrera vegada que es podran veure a la nostra ciutat on interpretaran les seves peces més populars. La veterana banda, igual que ara fa sis anys, estaran acompanyats d'una autèntica llegenda de la música local, The Murphies
The Murphies, grup format el 1994 i desaparegut a finals del segle XX, va ser una de les bandes més conegudes dels anys 90 a la ciutat i al panorama ska. The Murphies va tornar fa uns anys amb una nova formació formada per David Puigdomènech, Ferran Puig, Oriol Palau, Josep Santiago, Xavier Martínez, Daniel González, David Gálvez i Marc Gay.

hotel-cochambre-

Hotel Cochambre

El grup de versions humorístiques Hotel Cochambre s'ha convertit en una habitual de la Festa Major de Mollet. I no és casualitat, ja que són una aposta segura que sempre omple. Any rere any, la proposta musical i festiva d'un grup que simulen ser extreballadors d'un hotel que sobreviuen fent versions de cançons populars d'algunes de les estrelles que s'hi ha allotjat, enganxa a més i més persones.

Los 80 principales

"Los 80 principales" és una proposta musical on es versionen èxits de la dècada dels 80 tant d'àmbit nacional com internacional. El grup que porta aquest espectacle està format per 5 músics experimentats, alguns d'ells havien estat membres de la banda d'Ana Torroja, Lluís Llach o Antonio Orozco entre d'altres.

jack-mazzoni-rambaramba-musicarama-2-e1499769742930-1068x860

El parc de Can Mulà serà una macrodiscoteca

El diumenge és la nit dels dJ amb el Wikolia Tour Dj's que vol transformar el parc de Can Mulà en una macrodiscoteca amb dos protagonistes d'excepció Jack Mazzoni i Víctor Magán. El primer és un dels millors especialistes en remix d'Europa i ha punxat en les sales més destacades d'Itàlia, Espanya i Grècia mentre que el segon és un valor ascendent entre els amants de la música electrònica que ha sigut dj resident al Pacha de Eivissa.

El Parc de Can Mulà acollirà les nits musicals de la Festa Major de Mollet
comentaris