13.08.2020 |

La Linera a vessar en els concerts de la nit de dissabte

Apache i La Banda del Coche Rojo molt aplaudits per un públic entusiasmat

Apache durant el concert de dissabte a la nit
Apache durant el concert de dissabte a la nit
La Linera a vessar en els concerts de la nit de dissabte

Èxit rotund en la nit de dissabte al parc la Linera gràcies a la música en directe d'Apache, qui va visitar Parets durant la nit i part de la matinada per oferir versions de rock. El parc la Linera ha vibrat amb l'explosivitat de la formació que ha fet que els assistents cantin i ballin durant més de dues hores seguides. L'experiència dalt de l'escenari de Parets s'ha notat en l'ambient durant tot el concert. La gent que hi havia a la Linera sabia el que es trobaria i el grup no els ha decebut.

Els Apache són una banda que els veïns de Parets esperaven amb ganes des de fa setmanes i ahir van poder escoltar-los versionant clàssics de sempre amb molt bona qualitat.

La festa ha estat assegurada durant gairebé tres hores de concert d'Apache, però tothom sap que la Festa Major de Parets és molt intensa i, tot i passar les dues de la matinada, els paretans i veïns del voltant tenien ganes de més. Sort que els convidats que van continuar amb la festa venien disposats a donar-ho tot.
Cap a les 02.30 h va començar el concert de La Banda del Coche Rojo, una formació jove que va convertir la Linera en un espai esbojarrat ple de vibracions i cançons de ball i actual però aportant grans dosis d'humor en les seves representacions. Cal destacar les enginyoses coreografies que el grup va preparar per a la passada nit i la gran afluència de públic que van tenir, tot i les hores.

La Linera a vessar en els concerts de la nit de dissabte
comentaris