08.08.2020 |
clicama

L'actor i humorista Santi Rodríguez, el pregoner de la Festa Major de Mollet

L'actor i humorista Santi Rodríguez, el pregoner de la Festa Major de Mollet

L'anunci del pregoner de la Festa Major és sempre una de les grans incògnites. En els darrers anys, aquest acostuma a ser el protagonista de l'espectacle principal de la festa i per tant en anunciar-lo se sap també com serà l'obra escollida. Enguany el protagonista del pregó serà l'actor i humorista, Santi Rodríguez, molt conegut per la seva participació en sèries d'èxit popular com "7 vidas", on interpretava a un surrealista venedor de fruita i en espais d'entreteniment molt populars com "El Club de la Comedia" o "La Noche de Fuentes i Cia".


Santi Rodríguez serà el responsable del pregó el dissabte 18 d'agost a la plaça Prat de la Riba (20 h) i el diumenge protagonitzarà a l'envelat el teatre, amb l'obra "Como en la casa de uno... en ningún sitio". Com es pot suposar és un espectacle d'humor que tindrà una entrada popular a dos euros.
Tot i la popularitat del pregoner, Santi Rodríguez no era la primera opció de l'Ajuntament a l'hora de triar-lo. De fet, segons va explicar l'alcalde Josep Monràs en la presentació de la Festa Major, li van oferir a l'actor i humorista català Edu Soto, però aquest no va poder acceptar en tenir ja compromisos professionals. Edu Soto, com es recordarà, era el pregoner triat l'any passat, però finalment l'acte es va suspendre com a mostra de dol pels atemptats terroristes del 17 d'agost a Barcelona i Cambrils.


Santi Rodríguez és un actor i humorista andalús que va fer-se popular a partir de la seva interpretació del venedor de fruita a la sèrie de Tele5 "7 vidas", encara que ha participat en altres sèries com "Periodistas", i en diversos programes d'entreteniment com "El Club de la Comedia" o "La Noche de Fuentes i Cia". L'actor també té una llarga trajectòria en l'àmbit teatral i ha participat en espectacles com 5hombres.com, Ave Sosía, de la compañía Los Ulen, Cómicos Uno a Uno e Historias de cada día de Aporarte. La seva darrera obra és "Como en la casa de uno... en ningún sitio".

L'actor i humorista Santi Rodríguez, el pregoner de la Festa Major de Mollet
comentaris