19.03.2019 |
clicama

José Corbacho, Mojinos Escozíos i Hotel Cochambre a la Festa Major de Montornès

El showman José Corbacho serà l'encarregat de fer el pregó d'inici de la Festa. Entre les actuacions musicals destaca el concert dels Mojinos Escozíos i l'espectacle d'Hotel Cochambre. Un cop més, les protagonistes de la festa són les entitats amb l'organització de tota mena de propostes.

Imatge FM 2017
Imatge FM 2017
José Corbacho, Mojinos Escozíos i Hotel Cochambre a la Festa Major de Montornès

Del 15 al 18 de setembre un ampli programa d'activitats per a totes les edats omplirà de festa els carrers i places de Montornès. Entre els plats forts de la Festa destaca l'actuació del grup de rock Mojinos Escozíos. Nascuts al Vallès Oriental, se'ls coneix pel sentit de l'humor de les seves cançons. Enguany celebren 20 anys a dalt dels escenaris, i dins de la gira del 20è aniversari passaran per la zona de concerts de la Festa Major de Montornès per presentar el nou disc Maduritos y resultones. Serà aquest divendres a la nit.

A banda de ser el pregoner, Corbacho, també serà el protagonista de la Nit de Teatre de diumenge amb el seu espectacle Corbacho 5.0. Una actuació on l'humorista utilitza com a excusa les noves tecnologies per parlar, o millor dit, riure's de tot una mica.

Després d'alguns anys, Hotel Cochambre torna a La Nit Golfa de dissabte amb el seu particular concert de versions musicals de totes les èpoques. Sonaren les mítiques cançons però passades per la seva particular batedora. 

Entitats protagonistes 

Com sempre, les entitats són un any més les protagonistes i des de fa mesos treballen en la Comissió de Festes organitzant quatre intensos dies d'actes lúdics. Entre la multitud de propostes hi ha algunes novetats. Per exemple, divendres a les onze de la nit, la penya Pere Anton presenta un nou espectacle: El somni d'en Pere Anton. L'Esplai Panda, per la seva banda, torna a proposar la Moguda Panda a la mainada el dissabte al matí i la Gimcana Jove La Clau 6.0 per al diumenge a la tarda. L’Associació Fotogràfica torna a programar pel divendres a la nit al pati de la Lira el Guateque, aquest any sota el lema ‘I will survive’. 

La tradició no hi faltarà

Dins la programació s'inclouen els actes més tradicionals i multitudinaris com serien La Cremada de l'Ajuntament, la Fontapa, el Correfoc, la Cercavila de Gegants i la Dansa de la Batalla, la Festa Holi Jove o el Castell de focs d'artifici.

I aquest 2017 torna de nou a la Festa Major la campanya "No és No" per prevenir les agressions masclistes.
Ara, per gaudir de la festa, només cal que el temps ho permeti.

26072017 Mojinos-1501070029
 

Comentarios