31.03.2020 |

Hotel Cochambre tanca la Festa Major de Parets omplint la Linera de gom a gom

Aquest ha estat el darrer concert de Festa Major a la Linera

Actuació d'Hotel Cochambre a la Festa Major de Parets
Actuació d'Hotel Cochambre a la Festa Major de Parets
Hotel Cochambre tanca la Festa Major de Parets omplint la Linera de gom a gom

Hi havia una vegada un hotel que no tenia cap estrella, només tenia escarabats. Així i tot, van anar a allotjar-se les estrelles musicals més destacades. Des que els van treure l'hotel, els treballadors toquen i canten les cançons dels artistes que allà van dormir en alguna ocasió. Aquesta és la història amb què va començar una nit desenfrenada plena de luxúria escàndol controlat, o no, per qui ha fet del parc la Linera un espectacle explosiu i imparable, els membres d'Hotel Cochambre. Després de l'explicació del seu hotel, els músics i el cantant van tocar cançons molt variades i diverses plenes d'humor i actuacions on el públic participa molt activament.

Han estat els encarregats de tancar la Festa Major de Parets 2018 i ho han fet amb aplaudiments i crits festius dels assistents que expressaven les ganes de concert que es feia esperar des que es va conèixer que tornarien a Parets per la festa d'enguany. I, com fan sempre, han aconseguit que la gent quedi amb ganes de més.

"Que els Hotel Cochambre tanquin la Festa Major de Parets fa que visquem cada dia esperant aquest moment, cada any s'inventen coses noves, per això no ens importa que repeteixin any rere any, de fet, espero que tornin el 2019", va explicar a Clicama.cat un dels espectadors del concert, en Carlos, de 20 anys, que havia arribat al parc la Linera a les 23 h per anar escalfant motors amb una colla d'amics i que, a la una de la matinada, encara tenia ganes de gresca tot i treballar l'endemà, segons ha explicat.

L'èxit que han tingut la passada nit a Parets és degut al punt teatral que van posar a totes les seves cançons, el que va fer que el concert es convertís en una espècie d'obra teatral amb punts d'ironia i un humor que s'ha tornat referent en cada actuació de la formació. Hotel Cochambre va haver d'escolar la petició del públic que la nit no acabés i que la festa continués.

Comentarios