19.02.2020 |

Parets s'acomiada de la Festa Major aquesta nit amb dos concerts de luxe

Aquesta nit acaba la Festa Major de Parets
 

Festa Major de Parets 2018
Festa Major de Parets 2018
Parets s'acomiada de la Festa Major aquesta nit amb dos concerts de luxe

Aquesta nit Parets viurà uns moments agredolços: per una banda s'acaben els 4 dies de festa grossa, i per l'altre, queden al davant hores musicals de luxe. El tancament de la Festa Major anirà a càrrec de dues formacions musicals que són garantia d'èxit:

Fi de festa al parc la Linera
A les 23.45 h, després del castell de focs artificials i el correfoc, pujaran a l'escenari Friday Mood, una formació de pop i funk que donaran pas al darrer concert de Festa Major a la Linera de la mà d'Hotel Cochambre. La formació oferirà un concert de més de dues hores on no faltaran les versions més populars, les novetats i aquell toc d'humor que fan que l'espectacle tingui tant d'èxit any rere any.

Fi de festa a la plaça de la Vila
A la mitjanit, els Gegants de Parets iniciaran el Toc a Plegar que donarà pas al darrer concert que acollirà la plaça de la Vila aquesta Festa Major. Es tracta del ball de fi de festa de l'Orquestra Maravella que començarà a les 00.15 h i que tancaran els 4 dies de música a la plaça.

Un cop acabi, l'esperada Festa Major de Parets també haurà acabat i només quedarà esperar amb moltes ganes la del pròxim any.

Comentarios