19.02.2020 |
clicama

La Festa Major de Mollet aposta pel públic familiar

La Festa Major de Mollet aposta pel públic familiar

Una de les prioritats que s'ha marcat l'Ajuntament enguany, és la d'arribar cada vegada més al públic familiar amb canalla petita. Amb aquest objectiu la programació pels infants ha guanyat més pes i a més a més per primera vegada s'habilitarà un espai al parc de les Pruneres amb més ombres, on cada dia hi haurà activitats d'animació, d'aigua i escuma pels menuts. O de totes les coses alhora. Un dels exemples és el diumenge 19 d'agost quan aquest espai acollirà l'animació amb aigua "Xip-Xap-Xops" de la Cia Xip Xap. El mateix diumenge, al vespre al mateix lloc hi haurà sessió doble de cinema amb "Coco" i "Tres anuncios en las afueras".


Les activitats adreçades al públic infantil s'organitzen en horaris de matí i també a primeres hores de la tarda i n'hi haurà de molt variades: màgia, circ, cinema a la fresca...


En aquestes hi ha les organitzades directament per l'Ajuntament, però també per les colles de Torrats i Morats. Cal recordar que dus de les proves – l'estirada de cotxe infantil, que es fa el dilluns i el Corregot infantil del dimarts- són puntuables.


Les colles organitzen, a més a més, activitats pròpies com el dimarts 14 la Gimcana Infantil (Torrats) o, el mateix dia, l'animació infantil al Sona que Trona. També el diumenge, hi ha el Concurs de disfresses de paper organitzat conjuntament pels Morats i l'Associació de Col·leccionistes.

El Museu Abelló ofereix també activitats familiar com la visita i Taller "Pinta la teva Rajola" vinculada a l'actual exposició "Catifes de Ciment" dedicat al món de la rajola hidràulica. També el dissabte, per nens de 18 mesos a 4 anys organitzen una visita sensorial a la Casa del Pintor.

I per descomptat hi ha a la Festa Major activitats que són per nens de 9 a 99 anys: els Castells, el ball del Moll Fer, les sardanes, la plantada de gegants...

Comentarios