26.09.2020 |
clicama

Fa 25 anys: Festa Major amb La Maña, Àngels Gonyalons...i l'Orquestra Maravella

Fa 25 anys: Festa Major amb La Maña, Àngels Gonyalons...i l'Orquestra Maravella

Mollet a mà va deixar constància de la Festa Major d'Estiu de 1993. El número 29 de la revista oferia a tots els molletans vàries pàgines d'informació d'una festa que aquell any es va celebrar entre els dies 21 i 24 d'agost. Unes festes molt diferents de les actuals quant a participació d'entitats – no existien ni Morats ni Torrats- i algunes semblances. La més significativa és que el concert de Festa Major i el Ball de Fi de Festa anaven a càrrec de L'Orquestra Maravella.
Fa 25 anys els pregons ja es confiaven en personatges populars. El pregó de la Festa Major de 1993, per exemple, va anar a càrrec pel duet d'actors Guix i Murga que s'havien fet populars a programes de TV3 i també amb aparicions al popular "Un, dos, tres" de TVE.
La festa major de l'any del Mil·lenari tenia dues estrelles molt diferents: per un cantó Lita Claver, La maña, vedette del teatre Arnau de Barcelona i, per l'altra la cantant i actriu Àngels Gonyalons. Gonyalons, en aquells anys molt popular, portava a Mollet el seu espectacle musical, Memory. La Maña, per la seva banda, oferia l'espectacle de varietats "Más fresca que nunca".
Com a curiositat l'entrada per aquells dos espectacles era de 1000 pessetes (6 euros), excepte pels menors i jubilats que era de 500 (3 euros). Avui en dia els espectacles destacats són tots gratuïts o tenen un preu d'entrada inferior al d'aleshores.

Fa 25 anys: Festa Major amb La Maña, Àngels Gonyalons...i l'Orquestra Maravella
comentaris