01.06.2020 |

Entrevistem l'Alcalde de Parets hores abans de l'inici de la Festa Major

"Reconec que tinc debilitat pels joves i la gent gran, amb qui connecto molt"

Aquesta serà la seva primera Festa Major com a Alcalde
Aquesta serà la seva primera Festa Major com a Alcalde
Entrevistem l'Alcalde de Parets hores abans de l'inici de la Festa Major

Parets del Vallès té nou alcalde, Francesc Juzgado, des del passat mes de juny, després de la renúncia de Sergi Mingote. Juzgado és nascut a Barcelona el 14 de juny de 1956, va arribar a Parets amb 10 mesos de vida. Ha estat 2° Tinent d'Alcalde i regidor de l'Àrea de Territori, Hisenda i Cooperació en el darrer mandat. Va ser regidor de Comunicació i Medi ambient en el període 1999-2003 i regidor d'Urbanisme i Medi ambient en el de 1995-1999. Té estudis d'Electrònica Industrial, de Comptabilitat i finances i un diploma en Marketing i Vendes. Ha estat directiu de vendes a l'empresa privada.

Avui parlem amb l'alcalde, no de política, sinó de la Festa Major. Una festa que comença avui divendres 27 de juliol amb quatre dies de no parar a Parets del Vallès.

Sempre ha viscut la Festa Major com a regidor, aquesta és la primera que viurà com a Alcalde. Què hi ha de diferent?
Serà un honor com a paretà donar per inaugurada la Festa Major al costat dels Pregoners d'aquest 2018, El Consell d'Infants, reconec que tinc debilitat pels joves i la gent gran, amb qui connecto molt. Participaré al màxim en totes les activitats que pugui.

Què fa de la Festa Major de Parets una festa referent per a altres municipis?
Una de les característiques de la festa major de Parets, és que les activitats estan pensades per a tots els públics i totes les edats. Tenim dos escenaris molt destacats, eixos de la festa; la plaça de la Vila i el parc la Linera, sense oblidar que tots els actes són gratuïts i tothom pot gaudir-ne.

Què és el què més li agrada de la Festa Major?
M'agraden totes les activitats que es fan a la Festa Major, però si hagués de triar una, potser amb la que més gaudeixo és amb els concerts al parc la Linera i les orquestres que fan versions, com Apache, m'agraden molt.

Com a Alcalde, què és el que més li preocupa durant aquests quatre dies de festa?
M'agradaria que entre tots intentéssim gaudir al màxim de la Festa Major, respectar les idees de tothom, sense molestar a ningú. Que fos una festa major tranquil·la i que no visquéssim episodis d'incivisme, un objectiu que des del consistori vetllarem perquè així sigui. Vull desitjar una bona Festa Major d'estiu i gaudir-la al màxim.

Entrevistem l'Alcalde de Parets hores abans de l'inici de la Festa Major
comentaris