Martes. 21.11.2017 |
El tiempo
Martes. 21.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Els diables incendien Parets amb l’estrena d’una novetat teatral a l’aire lliure

L’entitat ha presentat  ‘Ànimes de Foc’ que ha acabat amb una forta ovació i aplaudiment del públic

Un dels moments de l'actuació del dissabte
Un dels moments de l'actuació del dissabte
Els diables incendien Parets amb l’estrena d’una novetat teatral a l’aire lliure

Diables Parets és una de les colles protagonistes de la Festa Major amb nombroses actuacions, de fet l'any passat van ser els pregoners amb motiu de la celebració del 20è aniversari de l'entitat.

La seva actuació estrella sempre ha estat la representació de la llegenda de la Pedra del Diable, però aquest any han introduït una novetat que ha guanyat molt protagonisme i expectació entre els paretans. Es tracta de l'obra 'Ànimes de Foc', una representació teatral que s'ha pogut veure aquest dissabte a la nit al parc la Linera.

A les 22 h s'ha començat a escoltar disbauxa al carrer la Fàbrica, on un grup de tabalers ha fet el recorregut des d'aquest carrer fins al parc la Linera, on han donat pas a l'espectacle 'Ànimes de Foc', que ha estat representada per una cinquantena de membres de la colla de diablets, la colla de dracs, la colla adulta i el grup de tabalers. Durant l'actuació, s'han pogut veure elements de foc, tabals, pirotècnia i efectes sonors que han creat especialment per a la representació a la Festa Major. Els forts aplaudiments del públic han denotat que Diables Parets continua en forma i que la novetat introduïda aquest any no ha decebut ningú.

Els diables no tenen cap mena de descans durant els 4 dies de festa i ara els toca preparar la Cercavila dels Diablets pel barri antic, tan sols 24 hores després de representar 'Ànimes de Foc'. La seva darrera actuació serà el Correfoc de dilluns, 31 de juliol, darrer dia de festa, que començarà a l'avinguda Francesc Macià a les 23.15 h.

Comentarios