Martes. 21.11.2017 |
El tiempo
Martes. 21.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

4.000 persones omplen el parc la Linera per gaudir del VaParir Tour

L'espectacle de Ràdio Flaixbac s’ha desenvolupat sense incidències destacables
 

Un dels moments del VaParir Tour
Un dels moments del VaParir Tour
4.000 persones omplen el parc la Linera per gaudir del VaParir Tour

Un dels plats forts de la Festa Major d'Estiu és el VaParir Tour de Ràdio Flaixbac, un esdeveniment musical que va tenir lloc la matinada de divendres a dissabte omplint de gom a gom el parc la Linera i que, un any més, no ha deixat indiferent a ningú. Els DJ's de la coneguda emissora catalana han fet que la nit de divendres es converteixi en una gran festa amb la música del moment combinada amb espectacle de ball i un muntatge de llums, projeccions i pirotècnia.

L'actuació dels locutors de Ràdio Flaixbac ha omplert el parc la Linera de més de 4.000 seguidors atents a cada minut musical. El moment de més eufòria ha arribat quan han sonat les cançons 'Me rehúso', de Danny Ocean; 'Mi gente', de J. Balvin i, especialment, 'Súbeme la radio', d'Enrique Iglesias, moment en què pràcticament la totalitat de la Linera es va posar a ballar. Un dels altres moments àlgids de la nit va ser quan els DJs van regalar samarretes i ulleres de l'emissora musical.

El VaParir Tour ha estat, amb diferència, l'activitat amb més afluència de públic dels actes programats per divendres. Entre els assistents hi havia una gran majoria de joves menors de 30 anys i, a més de l'assistència de molts paretans, l'acte va fer venir persones d'arreu de la comarca i altres punts de Catalunya.

El VaParir Tour deixa un bon sabor de boca a la Festa Major de Parets i continua la seva gira que farà parada a Mollet del Vallès el pròxim 21 agost, al parc de Can Mulà, a les 00.30 h, dins dels actes de la Festa Major del municipi.

Comentarios