24.09.2020 |
clicama

La XXI cursa de Sant Vicenç espera tornar a superar el miler de participants

La XXI cursa de Sant Vicenç espera tornar a superar el miler de participants

El 26 de gener en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç tindrà lloc la XXI Cursa popular Sant Vicenç-10è Memorial Jordi Solé Tura. Aquest dimarts, la primera tinent d’alcalde, Mireia Dionisio i el president del Club Atlètic Mollet, Marcos Venteo, van presentar les característiques de la nova edició.

Enguany no hi ha gaires novetats en l’aspecte organitzatiu i any més la cursa comptarà amb dos recorreguts, un de cinc quilòmetres, íntegrament urbà, i un de deu que inclou la meitat del recorregut per Gallecs. La cursa és, com sempre, apta per tots els nivells. L'organització de l’esdeveniment esportiu, en el que s’espera que participin més de mil persones, implica un important desplegament de mitjans per CA Mollet i és possible gràcies a la participació de més d'un centenar de voluntaris vinculats al club. Ara mateix ja hi ha més de mig miler de persones inscrites, el que fa pensar que es pugui superar la xifra de corredors de l’any passat.
Com és habitual l’inici de la cursa serà per tots a les 10.30 h a l’avinguda del Parc i l’arribada es farà a les pistes d’atletisme.

Com sempre tots els participants rebran un obsequi. Enguany aquest consistirà en una samarreta tècnica de màniga curta i uns pantalons. La novetat amb l’obsequi és que es permetrà a tots els participants personalitzar la samarreta. “Podran posar el nom, el temps de la cursa, el que vulguin... És una gran oportunitat de tenir una samarreta personalitzada”, explicava el president del CA Mollet.

Venteo va avançar que l’any vinent l'entitat que presideix celebrarà els seus noranta anys d’existència i que aleshores la tradicional Cursa de Sant Vicenç incorporarà moltes “sorpreses”.

La tinent d’alcalde, Mireia Dionisio, va indicar que la Cursa de Sant Vicenç ja forma part dels “esdeveniments esportius” de referència de la ciutat i va agrair l’esforç del CA Mollet per fer-lo realitat i reforçar la capitalitat de la ciutat en l’àmbit esportiu amb la presència de més de mil atletes.

Les inscripcions a la cursa es poden fer per internet a la web www.camollet.cat fins el pròxim dia 23 de gener o, presencialment, fins una hora abans. La cursa tanca inscripcions si abans assoleix la xifra dels 1.500 participants.

La XXI cursa de Sant Vicenç espera tornar a superar el miler de participants
comentaris