06.06.2020 |
clicama

La XX Cursa de Sant Vicenç entra a la història amb 1.200 participants

La XX Cursa de Sant Vicenç entra a la història amb 1.200 participants

La 20a edició de la Cursa Popular de Sant Vicenç va superar-se a si mateixa aquest diumenge i va batre el seu rècord històric de participació. En total uns 1.200 atletes van sortir de l'avinguda del Parc per poder fer algun dels dos recorreguts previstos pels carrers de Mollet: el de 5 quilòmetres, molt urbà, o bé el de 10 que combinava trams urbans amb el seu pas pels camins de l'espai rural de Gallecs. Els dos finalitzaven a les Pistes d'Atletisme de la Pedra Salvadora.


Els Castellers de Mollet van participar en aquest important esdeveniment fent un pilar de 4 que va marca l'inici de la competició.
En l'àmbit esportiu la victòria de la cursa va ser per l'atleta de Montmeló Héctor González qui va fer tot el recorregut en 34 minuts i 38 segons.
Enguany hi havia una molt important presència femenina a la cursa i en aquest apartat el millor registre va ser per Katherine Chaplin que va fer els 10 quilòmetres en 41 minuts i 28 segons.


Amb motiu dels XX anys de cursa, aquesta presentava moltes novetats com un nou cartell no discriminatori amb les atletes, la participació com atletes, per primera vegada, de membres dels cossos de Seguretat Pública (La Internacional Police Association Vallès Oriental). Enguany els diferents col·laboradors del Club Atlètic Mollet van fer aportacions perquè la bossa que es va donar de recordatori a tots els participants fos especialment generosa. 

La XX Cursa de Sant Vicenç entra a la història amb 1.200 participants
comentaris