20.01.2019 |

Xavier Tomasa i Vanessa Sancho guanyen la Cursa Popular Sant Vicenç

La cursa ha celebrat l'edició 19a amb prop d'un miler de participants

Xavier Tomasa i Vanessa Sancho guanyen la Cursa Popular Sant Vicenç

Xavier Tomasa i Vanessa Sancho, atletes del Running les Franqueses, han estat els campions dels 10 km de la 19a edició de la Cursa Popular Sant Vicenç - 8è Memorial Jordi Solé Tura. Prop d'un miler de participants han pres part de la cursa molletana entre els circuits de 5 i 10 km, que organitza l'Ajuntament de Mollet i el Club Atlètic Mollet.

En categoria masculina, Xavier Tomasa ha estat el clar vencedor de al cursa de 10 km amb un temps de 33 minuts i 10 segons. La cursa s'ha celebrat amb sortida des de l'avinguda del Parc i els primers quatre quilòmetres s'han fet per al ciutat molletana, mentre que la resta han estat per l'Espai Natural de Gallecs fins l'arribada a les pistes d'atletisme. El podi s'ha completat amb Jordi Escoriza, del Running les Franqueses, a 1 minut i 7 segons; i en tercer lloc Álex Núñez, del Running les Franqueses, a 1 minut i 23 segons. "Al km 2 he fet un canvi i he maxat sol. He pogut fer la resta del circuit sol fins arribar a la meta", va admetre en acabar la cursa Tomasa.

Pel que fa a la categoria femenina també ha estat dominada per la guanyadora, Vanessa Sancho amb un temps de 41 minuts i 31 segons. El segon lloc ha estat per Vanessa Pérez, de l'Atletisme Parets, a 1 minuts i 12 segons, i en tercer lloc Mariana Morales, del Running les Franqueses, a 3 minuts i 1 segon. "M'ha anat bé aquest circuit perquè el recorregut estaba molt bé i és agraït, tot i que hi havia zones de pujada i baixada", va explicar la guanyadora.

En la categoria de 5 km, els guanyadors han estat Isaac Paradas, del Club Atlètic Mollet, amb un temps de 17 minuts i 5 segons, i Gemma Macián, de Mollet, amb un temps de 21 minuts i 13 segons.

Comentarios