24.04.2019 |
clicama

The Black Pool guanya la 32a final de la Lliga Amoba

The Black Pool guanya la 32a final de la Lliga Amoba

El The Black Pool, recupera el tró de campió després d'imposar-se a la 32a Final de la lliga Amoba. La seu de la Final va ser a La Cabaña. En aquesta edició han participat 100 jugadors dels 6 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet.

The Black Pool arriben per novena vegada consecutiva a la gran final (tercera com The Pool), i conquereixen el sisè títol de campions de la Lliga Amoba en vèncer 135-134 al Pool Nation Riders. El premi de Millor Jugador ha estat per Fran Cabanillas (quart títol) i el Finalista, Iván Martín (un títol). En Fran ha estat clau en la darrera partida que decidia la gran Final i ha vençut clarament a l'Iván per 6-3. Segons expliquen des de l'organització, s'han tornat a gaudir d'unes partides espectaculars amb jugadors d'una altíssima qualitat, on la mínima errada era fatídica. Cal esmentar el nivell de tots els finalistes. Amb campions d'Espanya per equips i de Catalunya Individual com Fran Cabanillas (membre de la selección espanyola) i M. Fernández "Curro" que va ser campió d'Espanya i Catalunya júnior.
Pel campió han format: Fran Cabanillas, Cata Sorín, Marc Pi, Sergio Macías i Xavi Pi.
Per l'equip finalista: Rubén Díaz, Iván Martín i Manuel Fernández "Curro".

A Segona el The Green Pool guanyen 131-113, en una final molt igualada, als seus companys del The Red Pool Mir.
En Sergio Jiménez del The Red Pool, es proclama Millor Jugador de Segona al vèncer 5-1 a Toni Naranjo del The Green Pool.

   

                  

Comentarios