28.10.2020 |
clicama

Se suspèn pel coronavirus el II Torneig de Minibàsquet de Mollet

300 nens i nenes procedents de la ciutat, però també de diferents punts de Catalunya i l’estranger van participar l'any passat al torneig
Se suspèn pel coronavirus el II Torneig de Minibàsquet de Mollet

L’Ajuntament de Mollet, la Fundació Aíto García Reneses i el Club Bàsquet Mollet han consensuat la suspensió del II Torneig de Minibàsquet que s’havia programat per als dies 5, 6 i 7 de juny a Mollet del Vallès, per la crisi sanitària del coronavirus.


L’any passat al torneig hi van participar 300 nens i nenes durant els tres dies de competició de les categories mini i premini, d'edats compreses entre els 8 i 11 anys.


El torneig es va celebrar al pavelló municipal Plana Lledó i Centre Municipal d'Esports i Salut Ca n'Arimon i va comptar amb la presència dels principals clubs de bàsquet del municipi molletà, com són el CB Mollet i l’Escola Sant Gervasi. A més també van venir equips de fora d'Espanya i clubs referents del bàsquet a Catalunya, com el Joventut de Badalona, el Club Bàsquet Femení Sant Adrià de Besòs o la Unió Esportiva Mataró.


A més de la competició es van dur a terme dos clínics de formació, obert a tots els entrenadors.
La Fundació Aíto García Reneses explica en un comunicat que els motius de la suspensió del II Torneig de Minibàsquet, consensuats amb l’Ajuntament i el Club Bàsquet Mollet, són “les restriccions que les autoritats sanitàries tenen previstes per a tota la nostra societat per un temps encara per determinar”.


L’entitat agraeix a l’Ajuntament de Mollet del Vallès i al Club Bàsquet Mollet “la seva predisposició, feina desinteressada i màxima col·laboració sense les quals seria impossible portar a terme aquest torneig, que estem segurs que l'any vinent tornarem a fer amb tota la il·lusió del món”.


La Fundació Aíto agraeix a l’Ajuntament i al Club Bàsquet Mollet la “màxima col·laboració” que han tingut sempre envers aquesta institució.


L’Ajuntament de Mollet agraeix també la feina feta amb la Fundació Aíto Reneses i es manté a l’espera de continuar treballant-hi, tal com es va establir en el marc de col·laboració entre ambdues entitats l’any 2018.

Se suspèn pel coronavirus el II Torneig de Minibàsquet de Mollet
comentaris