15.01.2021 |
clicama

Suport unànime del ple de Mollet al teixit esportiu del municipi

Suport unànime del ple de Mollet al teixit esportiu del municipi

Els  grups municipals de Mollet van aprovar per unanimitat en el ple que es va fer aquest dilluns dia 30 de novembre una moció en suport del teixit esportiu del municipi davant l’aturada obligada de la seva activitat. La moció va ser presentada de forma conjunta pels grups municipals del PSC i Podem i va rebre alguns afegitons del grup municipal d’Ara Mollet ERC MES que s’hi va sumar. Tot i el suport dels republicans, Manel Sostres va voler cridar l’atenció sobre el fet que la moció era plena de crides al Govern de la Generalitat i que es trobava a faltar també alguna crida al que podria fer en aquest camp el govern de la ciutat.

A la moció es diu que Mollet  és una ciutat “on l’esport i les entitats esportives locals són pilars fonamentals”, i per aquest motiu insten al Govern de la Generalitat de Catalunya perquè doti al sector dels recursos necessaris “per tal de garantir la continuïtat de la pràctica esportiva en els pròxims mesos, centrat principalment en el nou Pla de xoc de reactivació de l’esport i l’activitat física que ha proposat”.

En la justificació de la moció els dos grups municipals que formen el govern de la ciutat afirmen ser conscients que ara mateix la lluita contra la pandèmia de la Covid-19 és la principal prioritat de la nostra societat, però afirmen que “no podem oblidar la importància de l’esport, i per això ens afegim a la crida que des del sector esportiu català reclama que l’esport sigui considerat bé essencial per la salut física i el benestar emocional que suposa”.

Suport unànime del ple de Mollet al teixit esportiu del municipi
comentaris