25.09.2020 |
clicama

Sonia Bocanegra i Adrià Burriel, triomfadors de la XXI Nit de l'Esport

El Juvenil de l'UFS Mollet va ser el millor equip de base, el CF Mollet va ser designat millor entitat esportiva, l'Institut Mollet va ser la millor escola i Serme el millor patrocinador.
Sonia Bocanegra i Adrià Burriel, triomfadors de la XXI Nit de l'Esport

El Club Atlètic Mollet va fer doblet divendres en la XXI Nit de l'Esport de Mollet del Vallès. Els dos representants de l'entitat que aspiraven a ser designats millors esportistes del 2013 van endur-se el reconeixement. Adrià Burriel va imposar-se en l'apartat de millor esportista masculí, superant en la votació final al jove jugador de futbol sala Isaac Viñuelas i a Joan Comadran, referent estatal de BMX. "L'atletisme és un esport molt sacrificat, per això s'agraeixen molt aquesta mena de reconeixements", valorava un Adrià Burriel agraït i emocionat. 


En la categoria femenina la triomfadora de la nit va ser Sonia Bocanegra. L'atleta arrodonia així un 2013 brillant, ple de triomfs i medalles. "He aconseguit guanyar quinze anys després de que se'm nominés per última vegada", recordava Bocanegra. La integrant del CA Mollet va quedar per davant de dues de les patinadores del Club Patinatge Mollet, Paula Marco i Júlia Marco, qui no podien amagar la felicitat per haver estat candidates al guardó fins al final. "Estic molt contenta per la nominació, és un premi més a una gran temporada", deia la Júlia. 

La gala va estar presentada per la Olga Rabassa, cap de Premsa de l'Ajuntament, i va iniciar-se amb un ampli vídeo en què hi van tenir cabuda tots els esports, disciplines i entitats de la ciutat. El Teatre de Can Gomà va omplir-se amb totes les personalitats esportives de la ciutat. Entre elles, l'alcalde de la ciutat i regidor d'esports, Josep Monràs, qui va lloar l'amor de la ciutat per l'esport: "L'episodi del Municipal del Germans Gonzalvo i la implicació d'altres entitats com la Lourdes i la Molletense evidencia l'amor dels clubs per la seva ciutat. També va ser mostra evident d'aquest amor els milers de persones que van sortir a córrer per Sant Vicenç malgrat la pluja".

El victoriós Juvenil del UFS Mollet va ser escollit millor equip de base. El CF Mollet va rebre el guardó a la millor entitat esportiva. L'Institut Mollet va ser premiat com l'escola amb el millor programa esportiu. I Serme va ser el millor patrocinador. A més, la Selecció Espanyola d'Hoquei va rebre en mans de l'exseleccionador Carlos Feriche el Premi Internacional, l'Escola Montseny va aconseguir el Premi a l'Esportivitat i en un dels moment emotius de la nit, Leo Conde, un jove jugador d'hoquei de 18 anys que ha superat un càncer, va rebre el Premi als Valors.

Abans de tancar-se la vetllada amb una copa de cava i un pica pica a l'entrada del Teatre, també van entregar-se cinc mencions especials: a Josep Maria Ollé, al jove escaquista Pere Garriga, al Club Billar Mollet, a la Marxa Pelegrí Pi i a la Cursa de Sant Vicenç.


Sonia Bocanegra i Adrià Burriel, triomfadors de la XXI Nit de l'Esport
comentaris