02.06.2020 |
clicama

S'inaugura el Complex Esportiu del Tenes a Parets del Vallès

L'acte es va fer coincidint amb la final de la Lliga Comarcal de Cros

S'inaugura el Complex Esportiu del Tenes a Parets del Vallès

Aquest diumenge 24 de febrer es va inaugurar el nou Complex Esportiu del Tenes a Parets. L'acte va estar vinculat a la Lliga Comarcal de Cros que es va fer a les pistes d'atletisme, on van participar prop de 400 atletes. L'alcalde Francesc Juzgado i el president del Club Atletisme Parets, Salva Corbera, van fer el tradicional tall de la cinta juntament amb el regidor d'Esports Antoni Fernández, davant centenars de persones. 

Durant la inauguració també es va fer el lliurament de medalles als tres primers classificats de cada categoria de la cloenda de la Lliga Comarcal de Cros, i una jornada de portes obertes als nous equipaments, acompanyada d'un vermut popular. El projecte ha suposat el tancament de l'actual pista d'atletisme, la creació d'una pista de terra al voltant d'uns 400 metres per a entrenaments exteriors, una oficina, un magatzem, un gimnàs de 60 metres quadrats i vestuaris, així com el trasllat del bar a un nou equipament ampliat.


El canvi d'ubicació del bar de les pistes també és un fet que dota de més espai aquest servei, a la part exterior de la tanca de les pistes, però seguint la línia de disseny del projecte. El Complex esportiu del Tenes, amb la seva transformació i ampliació, esdevé un espai de referència en l'àmbit de la pràctica esportiva. Actualment el Club compta amb uns 200 atletes, que tindran a partir d'ara nous espais, com el gimnàs i els vestuaris.

S'inaugura el Complex Esportiu del Tenes a Parets del Vallès
comentaris