06.06.2020 |
clicama

Riera Seca diu adéu “al millor mundial de Roller Derby de la història"

Riera Seca diu adéu “al millor mundial de Roller Derby de la història"

El Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca de Mollet del Vallès va clausurar el dissabte el que segons el Director de la Comissió Tècnica de Roller Derby de la Federació Internacional de Patinatge (FIRS), el mexicà Fernando Regueiro, ha estat “el millor mundial de Roller Derby de la història”.

La darrera jornada d’aquest campionat mundial que va començar a Mollet el passat 9 de juliol acollint els equips de sis països ha servit per constatar l’alt nivell de la selecció espanyola que, en categoria masculina, ha quedat segona  del món davant els Estats Units per un ajustat (42 a 37) i en categoria femenina en tercera posició guanyant a l’Índia per 106 a 14.  La selecció espanyola va poder passar a la final del dissabte després de derrotar de forma contundent a Austràlia en les semifinals del divendres La selecció femenina, però,no va poder superar a les australianes i el dissabte va haver de disputar- i superar- el partit per la tercera o quarta plaça del mundial.

El president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, ha agraït “a l’Ajuntament i a la ciutat de Mollet per organitzar de forma exemplar un esdeveniment d’abast mundial com aquest”. Segons Basiana “confiar en Mollet, ciutat de patinatge, sempre és una garantia d’èxit, tal i com ens han fet arribar a la Federació les delegacions dels diferents països que han participat en aquest mundial”.

De la seva banda, l’alcalde de Mollet i membre del Comitè Territorial dels World Roller Games, Josep Monràs ha agraït “la confiança de les federacions catalana i espanyola en Mollet que, una vegada més, ha respost extraordinàriament demostrant que som una ciutat oberta i d’acollida”. Monràs també ha volgut posar en relleu “la riquesa cultural i l’impacte econòmic que ens deixen aquests sis dies d’esport i convivència” 

Han estat sis dies en els que Mollet s’ha convertit en l`única seu dels World Roller Games Barcelona 2019 en acollir totes les fases d’una disciplina, en aquest cas la de Roller Derby. En total, al Campionat, hi participaran 6 països: Espanya, Estats Units, R.P. Xina, Japó, Índia i Austràlia
 

Riera Seca diu adéu “al millor mundial de Roller Derby de la història"
comentaris