15.11.2019 |
clicama

Reaprofiten la gespa sobrant al Germans Gonzalvo per condicionar les pistes de rodatge de la Pedra Salvadora

Reaprofiten la gespa sobrant al Germans Gonzalvo per condicionar les pistes de rodatge de la Pedra Salvadora


Dues instal·lacions municipals de Mollet, el camp de futbol Germans Gonzalvo i les Pistes Municipals d’Atletisme de la Pedra Salvadora, s’han convertit en un bon exemple de reaprofitament de recursos. Fa unes setmanes es va renovar tota la gespa artificial del camp 1 del Germans Gonzalvo i la gespa vella, ja molt desgastada, en lloc d’anar a l’abocador es va utilitzar per fer realitat una vella aspiració del Club Atlètic Mollet: el recobriment amb gespa de les dues pistes de rodatge de les pistes de la Pedra Salvadora que fins ara eren de terra.


El passat dimarts l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, es va apropar fins a les pistes d’atletisme per saludar a un dels equips de cros del CA Mollet que s’han proclamat subcampió d’Espanya i campió de Catalunya. Monràs va felicitar al club per la “bona feina que fa” i que s’ha traduït en aquests i altres resultats esportius. L’alcalde va explicar, a més a més, que l’operació feta amb la gespa entre els Germans Gonzalvo i la Pedra Salvadora era un bon exemple de la nova “economia circular” que prima el reaprofitament dels recursos. Monràs va aclarir que a l’hora de contractar l’operació de renovació de la gespa del camp de futbol ja es va projectar també la reinstal·lació de la vella a la pista de rodatge de les pistes a més a més de servir per arreglar altres espais com l’entrada dels vestidors.

pedra-salvadora-1


El president del CA Mollet, Joan Ollé, es va mostrar molt satisfet que les millores a les pistes i als vestidors tot reaprofitant la gesta vella del Germans Gonzalvo. “Ara amb la gespa artificial es pot rodar molt millor, no s’embruta tant i les pistes fan més goig”, va comentar. També va assenyalar que les millores havien estat molt ben rebudes pels atletes.

Comentarios