27.02.2021 |
clicama

La piscina exterior de Ca n’Arimon es posa en marxa amb poca afluència de públic

La zona esportiva de l’equipament va registrar una bona demanda amb més de 800 usos el primer dia
303_piscina
La piscina exterior de Ca n’Arimon es posa en marxa amb poca afluència de públic

El Centre Municipal d’Esport i Salut de Ca n’Arimon va tornar a obrir les portes aquest passat dilluns 22 de juny. En el primer dia de la reobertura, hi va haver un total de 800 usos a la zona esportiva, segons ha informat l’Ajuntament. A la piscina exterior hi va haver un centenar d’usos durant tot el dia.


L’obertura tant de l’espai d’activitat esportiva com de la piscina exterior es va fer amb diverses restriccions. La Piscina exterior, per complir amb totes les mesures de protecció i la normativa vigent, ofereix dos torns (matí de 10:00h a 14:30h i tarda de 15:30 a 20:00h) amb preus adaptats. Concretament de dilluns a divendres els adults paguen 3 euros i els infants i gent gran, dos euros. Els festius i cap de setmana el preu són de 4 euros els adults i tres euros, els infants i gent gran.

Com l’aforament està limitat per normativa vigent, es pot consultar al web de ca n’Arimon l’aforament actualitzat al moment. Per les activitats dirigides, com es fa habitualment, cal reserva prèvia que es pot realitzar a través de l’APP de socis de Ca n’Arimon.


Les restriccions han obligat a introduir diverses millores entre les quals destaquen la nova sala d’spinning, les noves bicicletes estàtiques o la nova distribució de la sala de fitness,


“Les millores van encaminades a fer espais més amplis que transmeten funcionalitat i seguretat i també s’ha renovat la senyalització adaptant-la a la nova normalitat”, informes des de l’ens local.

L’Ajuntament de Mollet també ha anunciat que al campus d’Estiu, es realitzaran torns des del 29 de juny fins al 10 de setembre, en horari de 8:00 a 17:00h i amb servei de menjador. S’han adaptat el nombre de places i grups per tal de garantir que els nens i nenes gaudeixin de l’estiu amb la màxima seguretat. Les prescripcions ja han començat i de moment hi ha mig centenar d’infants inscrits.

La piscina exterior de Ca n’Arimon es posa en marxa amb poca afluència de públic
comentaris