26.09.2020 |

La piscina coberta municipal de Parets, obrirà de nou les portes, el pròxim 17 de febrer,

Tancada a causa d'una avaria en el sistema d'escalfament fet que impedia que l'aigua dels vasos i de les dutxes dels vestidors tinguessin una temperatura adequada per als usuaris
piscina Miguel Luque
piscina Miguel Luque
La piscina coberta municipal de Parets, obrirà de nou les portes, el pròxim 17 de febrer,

La piscina coberta municipal de Parets, Miguel Luque obrirà de nou les portes, el pròxim 17 de febrer, després que s'hagués de tancar el passat 11 de gener a causa d'una avaria en el sistema d'escalfament fet que impedia que l'aigua dels vasos i de les dutxes dels vestidors tinguessin una temperatura adequada per als usuaris.
L'endarreriment de l'obertura ha estat causat per l'espera al fet que arribés de Navarra una peça, en concret l'acumulador que s'havia fet malbé. Les millores també han afectat la reparació de la deshumectadora i els treballs de canviar les 32 dutxes dels vestidors que a partir d'ara tindran regulador de temperatura, l'actuació a les dutxes ja estava contemplada amb la modificació de crèdit del consistori paretà, el juliol de 2019. En els pròxims dies i durant pràcticament el mes de març, segons les previsions, es començaran les obres de millora del nou vestíbul, consergeria i la recepció al públic de la piscina, que no perjudicaran en el bon funcionament de l'equipament. Un cop finalitzin les obres de millora, es posarà en marxa un nou sistema d'accés informatitzat, que en 32 anys mai havia tingut. L'equip de govern paretà contempla d'altres millores necessàries a fer a la piscina municipal. Recordem que els tècnics municipals van detectar el passat 9 d'agost una important pèrdua d'aigua a l'altura dels embornals del vas de la piscina gran. Un cop analitzats tots els consums d'aigua de la piscina es va arribar a la conclusió que la fuita d'aigua es produeix almenys des del 2017, el que ha fet que el consum s'hagi incrementat de manera considerable. A més, s'ha comprovat que no s'havien dut a terme els treballs de manteniment necessaris per resoldre la problemàtica. La conclusió final és que també caldrà reforçar els pilars de formigó de la planta soterrània on s'han detectat algunes esquerdes. La diagnosi prevista és la de reparar el vas principal de la piscina, una actuació que els tècnics han previst per a l'estiu de 2020. El pressupost municipal de 2020 ja va preveure una partida en el capítol d'inversions per solucionar la problemàtica. L'equip de govern va comunicar que realitzarà compensacions econòmiques als socis de la piscina que no han pogut gaudir de la piscina en aquestes setmanes que ha estat tancada al públic a causa de la reparació.

La piscina coberta municipal de Parets, obrirà de nou les portes, el pròxim 17 de febrer,
comentaris