03.06.2020 |
clicama

Mollet ja té els seus candidats a esportistes més destacats de la ciutat

El Teatre Can Gomà acollirà la 22a Nit de l’Esport el divendres 30 de gener a partir de les 20 hores.
Mollet ja té els seus candidats a esportistes més destacats de la ciutat

El Teatre Can Gomà tornarà a ser el pròxim 30 de gener l’escenari per a la cerimònia de la Nit de l’Esport. Aquella nit s’homenatjaran els esportistes, equips i entitats que han destacat durant l’any 2014, ja sigui pels seus èxits esportius, com per la promoció que fan de l’esport. Ja fa 22 anys que se celebra la Nit de l’Esport, i coincidirà amb el final dels actes de la Festa Major de Sant Vicenç. La cerimònia començarà a les 20 hores.

 

El jurat de la 22a Nit de l’Esport ha donat a conèixer aquesta setmana el llistat de candidats a aquests premis. En la categoria de millor esportista masculí, hi aspiren Albert Ferrer (Club Bàsquet Mollet), Pere Garriga (Club d’Escacs Mollet) i Kevin Mendoza (UD Molletense). Com a millor esportista femenina, hi són Alba Orois (Club Esportiu Sant Gervasi), Sònia Bocanegra (Club Atlètic Mollet) i Elisabet Benítez (Club Muntanyenc). El millor equip de base es disputarà entre l’Infantil A-2 masculí del Club Bàsquet Mollet, l’Escola Club Tennis Mollet i el Juvenil B Club Futbol Mollet UE. I el reconeixement per a un club o entitat serà per al Club Escacs Mollet, la Unió Futbol Sala Mollet o la UD Molletense.

 

La Nit de l’Esport compta amb altres premis com són el Reconeixement a l’escola, que serà per a l’Escola Sant Gervasi, l’Escola Princesa Sofia o l’Escola Montseny; o el Reconeixement a l’empresa, per a Hotel Ibis, Recambios Gaudí o Cartonajes Miralles.

 

A més, s’entregaran altres premis o guardons a algunes persones o entitats que han destacat. El Premi Internacional serà per a la nedadora Mireia Belmonte, que el 2014 va obtenir 6 medalles al Campionat d’Europa, 2 medalles al Campionat Mundial, i 2 rècords mundials. El Premi a l’esportivitat en els Jocs Esportius Escolars se l’endurà l’Escola Joan Abelló. I la UD Molletense serà guardonada amb el Premi als Valors, per la seva implicació en el treball de valors. Les Mencions especials d’enguany seran per al CF Mollet UE, pel seu centenari, per a l’àrbitre Víctor Mas Cagide, que ha ascendit a la Lliga ACB, per a l’exjugador de tennis Carles Martínez, per a la futbolista Queralt Gómez i per a Xavi Martínez, propietari de la botiga Radikal 360, per la seva promoció de la pràctica de l’scooter.

Mollet ja té els seus candidats a esportistes més destacats de la ciutat
comentaris