25.08.2019 |
clicama

El Mollet HC presenta els equips d’aquesta temporada

El Club d’Hoquei patins molletà ha fet aquest cap de setmana la presentació oficial dels equips de la temporada 2018-2019

Fotografia: Mollet HC
Fotografia: Mollet HC
El Mollet HC presenta els equips d’aquesta temporada

El Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca ha estat l’escenari pel qual han desfilat els equips amb els que compta el Mollet Hoquei Club aquesta temporada 2018-2019. A les nou del vespre d’aquest dissabte, tots els equips de les diverses categories s’han presentat oficialment a la seva afició.

Leo Conde, president del club, ens ha parlat dels seus objectius pel que fa al primer equip masculí: “La intenció és reforçar l’equip amb els juvenils i lluitar pels primers llocs, per intentar pujar de categoria. A més, enguany el primer equip està integrat per gent de casa, tots s’han format al Mollet”.

Les seves previsions per al primer equip femení són molt favorables: “Hem completat l’equip femení amb tres grans jugadores de fora que ens han aportat molt. El que volem és competir per pujar i tenir-ne l’oportunitat, ja que són clares candidates a aconseguir-ho”.

“Estem treballant molt bé des de la base de l’escola” afirma Conde. “Estan entrant nens al club cada temporada, fent-nos créixer piramidalment. També estem col·laborant amb escoles de Mollet, com Can Besora. Això ens permet tenir una base molt sòlida per treballar per al futur.”

Comentarios