31.10.2020 |
clicama

Mollet acollirà una prova de Push-BikeTrial

Es tracta d’una nova disciplina de trial de bicicleta sense pedals adreçada als més menuts.
Mollet acollirà una prova de Push-BikeTrial

El proper 18 de desembre,  la plaça Pau Casals de Mollet del Vallès acollirà una prova de Push-BikeTrial. Es tracta d’una nova disciplina de trial de bicicleta sense pedals adreçada als més petits: de dos a cinc anys.

Les bicicletes seran de dues rodes i només es podrà avançar amb l’ajut dels peus. L’especialitat del Push-BikeTrial es divideix en dos grups: aquells que hagin complert els dos anys i encara no tinguin tres i mig;  i aquells que hagin complert els tres anys però encara no tinguin cinc.

Els pares podran aconsellar i donar instruccions als fills. El circuit tindrà una llargada aproximada d’uns 50 metres i s’hauran de fer 3 voltes, tot i que la primera és d’entrenament i no puntuarà.

A més, els participants hauran de superar obstacles que poden ser naturals o manuals (gimcana). Els participants han de portar obligatòriament casc, botes, pantalons llargs i guants. Els guanyadors rebran material escolar, joguines, trofeus i fins i tot menjar.


L’organització d’aquesta prova anirà a càrrec del Club Moto Mollet, l’Escuderia Isern, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’Associació catalana de Bike Trial.

Mollet acollirà una prova de Push-BikeTrial
comentaris