02.06.2020 |
clicama

Mollet acollirà la 1a Copa d’Espanya de Roller Derby

Mollet acollirà la 1a Copa d’Espanya de Roller Derby

Mollet del Vallès es convertirà el proper cap de setmana en la primera ciutat de l’Estat en acollir la Copa d’Espanya de Roller Derby (World Skate) que organitzen la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), la Federació Catalana de Patinatge (FCP) i el Comitè Nacional dels World Roller Games.

Aquesta competició, que es durà a terme, per primera vegada, aquest diumenge 26 de maig, a les 12 h, al Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca. Els dos equips que accedeixen a la gran final són el CHP Bigues i Riells i el Club Molina Sport Gran Canaria. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

La final de la Copa Espanya serà el preàmbul de la mateixa competició que acollirà Mollet el mes de juliol com a subseu dels World Roller Games Barcelona 2019.

En concret, Mollet acollirà dues competicions: el mundial femení sènior i el mundial masculí sènior.

Hi participaran 16 equips de 8 països: Espanya, Japó, Estats Units, Austràlia, Costa Rica, Anglaterra, la Xina i Colòmbia.

UNA DISCIPLINA ESPECTACULAR

El Roller Derby és una disciplina de contacte, velocitat, estratègia i atletisme que es desenvolupa en una pista ovalada entre dos equips de cinc membres, un dels quals intenta anotar punts mentre els altres obstaculitzen als integrants de l’equip contrari.

Mollet és l’única subseu del mundial on es disputaran totes les fases de les proves, des de l’inici fins a les finals mundials dels equips femenins i masculins. El Roller Derby és l’únic esport creat per dones en el que després, s’hi van incorporar els homes.

Mollet acollirà la 1a Copa d’Espanya de Roller Derby
comentaris